Jakość

Nasza pozycja na rynku obliguje do oferowania tylko najwyższej jakości produktów. Nad tym, aby wyroby oznakowane naszymi markami były najwyższej klasy stale czuwa Dział Zapewnienia Jakości.

By móc zawsze zagwarantować bezpieczeństwo naszych produktów, pracujemy według surowychjakosc_labolatorium_01 wytycznych GMP (Good Manufacturing Practice) oraz GHP (Good Hygienic Practice). Zapewniają one spełnienie wszystkich norm jakościowych Unii Europejskiej jak też krajowych.

Wprowadzony przed kilku laty, ustawicznie weryfikowany w ścisłej współpracy z Inspekcją Weterynaryjną system HACCP, gwarantuje, że produkcja żywności odbywa się w warunkach w pełni kontrolowanych i bezpiecznych dla żywności. System ten służy do zidentyfikowania, oszacowania i wyeliminowania wszystkich potencjalnych zagrożeń dla zdrowia konsumenta występujących w środkach spożywczych. Na podstawie tej analizy zatwierdza się konieczne środki zapobiegawcze, które pozwalają unikać zagrożeń już w czasie wytwarzania produktu, wykluczyć je lub przynajmniej zredukować do akceptowalnego poziomu.

Firma dysponuje certyfikatami spełnienia Normy Bezpieczeństwa Żywności według Standardu BRC (British Retail Consortium) oraz Standardu IFS (International Food Standard).

 

 

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Telefon