Sałatka śledziowa z orzechami

Składniki

- 4-6 filetów śledziowych (matjas w oleju)
- 10 dag żółtego sera
- 2-3 konserwowe papryki
- 10 dag oliwek
- 10 dag orzechów włoskich
- pęczek świeżej natki pietruszki
- Sos: 4 łyżki majonezu, łyżka octu balsamicznego, sól, pieprz
Dodano: 03.04.2009 Autor: Lisner 20 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Śledzie pokroić na kawałki, dodać pokrojony w kostkę ser, paprykę oraz oliwki

  • 2

    Przygotować sos mieszając wszystkie składniki

  • 3

    Połączyć wszystko. Posypać natką pietruszki i orzechami

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Telefon