Śledzie wiejskie z orzechami

Składniki

- 4 szt. Wiejskich śledzi Lisner
- 4-5 szt. grzybków marynowanych
- garść namoczonych rodzynek
- garść orzechów włoskich
- 1 mała cebulka świeża
- łyżka cebuli z zalewy ze śledzi
Dodano: 28.12.2010 Autor: Katarzyna Krzymińska 30 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Śledzie pokroić na małe kawałki, cebulkę w drobną kosteczkę, rozdrobnić orzechy, pokroić grzybki.

  • 2

    Wymieszać wszystkie składniki i dodać odrobinkę pokrojonej cebuli z zalewy i 2-3 łyżki zalewy ze śledzi.

  • 3

    Odstawić w chłodne miejsce na minimum pół godziny.

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Telefon